Petrus Dondersstraat 134 - Eindhoven

  € 205.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 275 m3
Slaapkamers 3
Garage geen garage
Koopsom € 205.000,- k.k.

Omschrijving

PETRUS DONDERSSTRAAT 134 te EINDHOVEN

Binnen de ring van de stad, in het zeer gewilde stadsdeel “Oud Stratum” gelegen karakteristieke bovenwoning met drie slaapkamers, balkon en berging. Authentieke elementen aanwezig evenals grotendeels dubbel glas en uitstekende openbare parkeervoorzieningen voor de woning.

Ligging nabij alle mogelijke voorzieningen zoals winkelcentrum, scholen en recreatievoorzieningen. Uitvalswegen waaronder De Randweg Eindhoven op slechts enkele autominuten.

BOUWJAAR : Ca. 1953
INHOUD : Ca. 275 m³
WOONOPPERVLAKTE : Ca. 95 m²

AANVAARDING : In overleg
VRAAGPRIJS : € 205.000,– kosten koper
INFO : Mark Schaart

INDELING:
BEGANE GROND:
ENTREE:
Entree met garderoberuimte en opstelling van de meterkast welke vier groepen bevat. Tevens is hier de opstelling van de trap naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING:
HAL:
Ruime hal met toegangsdeur naar de living, de keuken, het toilet en de badkamer, alsmede opstelling van de vaste trap naar de tweede verdieping.

LIVING:
Ruime uitstekend indeelbare woon-/ eetkamer met een oppervlakte van circa 28 m². De living is voorzien van een inbouwkast. De Living is opgezet als een doorzonkamer.

KEUKEN:
Dichte keuken gesitueerd aan de achterzijde van de bovenwoning. Deze keuken heeft een keukeninrichting bestaande uit:
– Diverse onderkasten alsmede bovenkasten.
– Aanrecht met geïntegreerde spoelbak.
Tevens is de keuken voorzien van een toegangsdeur naar het balkon.

BALKON:
Gezellig balkon gesitueerd op het westen met fraai uitzicht over de omgeving. Dit balkon is te bereiken vanuit de keuken.

BADKAMER:
Gedeeltelijk betegelde badkamer met functionele inrichting bestaande uit:
– douche
– vaste wastafel + spiegel

TOILETRUIMTE:
Toiletruimte te bereiken vanuit de hal

TWEEDE VERDIEPING:
OVERLOOP:
Ruime overloop met opstelling van de c.v.-combiketel (Ferroli 2007) en toegangsdeuren naar de drie slaapkamers en kleine bergruimte.

SLAAPKAMER 1:
Ruime slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de bovenwoning met een oppervlakte van circa
11 m². Deze slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een dakkapel.

SLAAPKAMER 2:
Ruime slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde van de bovenwoning met een oppervlakte van circa
11 m². Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een inbouwkast, dakkapel en vaste wastafel. Deze slaapkamer heeft een aansluiting voor de wasmachine.

SLAAPKAMER 3:
Derde slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de bovenwoning met een oppervlakte van circa 5 m². Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam.

BERGKAST/INBOUWKAST:
Praktische bergkast gesitueerd aan de voorzijde van de bovenwoning welke te bereiken is via de overloop op de tweede verdieping.

ALGEMEEN:
BERGING:
Ruime berging gelegen achter de woning.

Het betreft hier een ruime bovenwoning met vier kamers gelegen in de wijk “Oud Stratum” nabij alle mogelijke voorzieningen en diverse uitvalswegen.

Er is voldoende openbare parkeergelegenheid voor de woning.

Toegepaste isolatievoorzieningen:
• grotendeels dubbel glas
• recentelijk is de verdiepingsvloer (woningscheidende vloer 1e verdieping) voorzien van Fermacell vloerplaten. Deze vloer zorgt voor een geluidsreductie naar de ondergelegen woning. Geheel is op hoofdlijnen volgens voorschriften van Fermacell uitgevoerd, maar niet t.p.v. de gehandhaafde houten plinten waar Fermacell randstroken voorschrijft. In theorie zou dit een geluidslek betreffen. Op houten plinten zijn op verschillende plaatsen ook opbouw leidingen (electra) aanwezig.
Nieuwe eigenaar kan keuze maken om huidige situatie te handhaven en/of electraleidingen in te gaan frezen en plinten alsnog te gaan vervangen voor randstroken waarna weer een plint kan worden aangebracht.
In de keuken is een afvoerleiding naast het keukenblok ‘in’ de Fermacell vloer gedetailleerd. Deze zou eigenlijk op de vloer moeten lopen of extra ‘íngepakt’ moeten worden (geluidsreductie). In praktijk zal huidige leiding geen problemen geven.

De servicekosten bedragen circa € 94,– per maand.

Alle opgegeven maten en tekeningen zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De werkelijkheid ziet u tijdens de bezichtiging.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken op nummer: 0800-8888899.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:
Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Trudo een boete verschuldigd van € 500,–. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 7 maanden. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom.

ZELFBEWONINGSVERPLICHTING
1. Koper zal het Registergoed daadwerkelijk als hoofdbewoner bewonen; Koper mag van het Registergoed niet meer dan één kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.
2. Het in het eerste lid bepaalde lijdt echter uitzondering ingeval:
a. van echtscheiding van Koper(s); en
b. van tijdelijk vertrek in verband met verplaatsing/detachering in het kader van dienstbetrekking van Koper(s).
3. Koper kan te allen tijde ontheffing vragen van het in lid 1 bedoelde verbod. De beoordeling van het verzoek tot ontheffing komt enkel aan Verkoper toe.

In sommige woningen van deze “leeftijd” is asbest verwerkt. Dat zou ook bij deze woning het geval kunnen zijn.

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2017 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De in deze brochure geschetste situatie kan afwijken van de werkelijke.

Reageren

Naam*:
Voorletters*:
Geslacht: ManVrouw
Straat*:
Huisnummer*:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen: