Maria van Bourgondielaan 13 - Eindhoven

  € 326.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1959
Woonoppervlakte 143 m2
Inhoud 450 m3
Slaapkamers 4
Garage garagebox
Koopsom € 326.000,- k.k.
Perceel 206 m2

Omschrijving

In de Hagenkamp in Gestel komen steeds meer jongeren en jonge gezinnen wonen. En terecht. Het is een gezellige, sfeervolle wijk met leuke woningen, en ook nog eens vlak bij de stad. De sfeer en de dynamiek in de wijk zijn door de nieuwe generatie bewoners aanmerkelijk toegenomen.
De wijk Hagenkamp leunt tegen het gezellige Vonderkwartier aan. Belangrijke voorzieningen als scholen, dokter, kinderdagverblijf, supermarkt en kapper liggen – net als de binnenstad – op loopafstand. Een fijn, centrale ligging dus.

BOUWJAAR : 1959
PERCEELSOPPERVLAKTE : 190 m²
INHOUD : Ca. 450 m³
WOONOPPERVLAKTE : Ca. 143 m²
KOOPSOM : € 326.000,– kosten koper
AANVAARDING : In overleg

INDELING:
BEGANE GROND:
ENTREE:
Entree met garderoberuimte en toegangsdeuren naar de living, trapkast en de wc.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: deels betonemaylle / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

TOILET:
Gedeeltelijk betegeld modern vrijhangend toilet met fonteintje.
Vloerafwerking: tegels
Wandafwerking: deels tegels / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

TRAPKAST:
Praktische trapkast met diverse legplanken en opstelling van de meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar).
Vloerafwerking: vinyl
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: hout

LIVING:
Makkelijk in te delen woonkamer met een oppervlakte van ca. 24 m².
Vloerafwerking: tegels
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

KEUKEN:
Semi-open woonkeuken gelegen aan aan de achterzijde van de woning. De woonkeuken is voorzien van 2 toegangsdeuren naar de tuin en een schuifdeur naar de 2e badkamer. Het keukenblok beschikt over een aanrechtblad met geïntegreerde 1,5 RVS spoelbak en over diverse boven- en onderkasten. Daarnaast is het keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten:
– Inductiekookplaat
– Afzuigkap
– Vaatwasser
– Combi oven / magnetron
– Koel- Vries combi
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: deels tegels / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

BADKAMER 1:
Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van een douche, wc en vaste wastafel met meubel. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine aanwezig.
Vloerafwerking: tegelvloer
Wandafwerking: tegels
Plafondafwerking: stucwerk

EERSTE VERDIEPING:
OVERLOOP:
Ruime overloop met inbouwkast en toegangsdeuren naar de slaapkamers en de badkamer.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: deels stucwerk / deels betonemaylle
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 1:
Zeer ruime slaapkamer met een oppervlakte van ca.13 m². Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van 2 inbouwkasten.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 2:
Aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer met een oppervlakte van ca. 11 m².
Deze slaapkamer is eveneens voorzien van 2 inbouwkasten.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 3:
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa
5 m² en is voorzien van een toegangsdeur naar het balkon.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

BALKON:
Balkon gelegen op het oosten met uitzicht over de omgeving.

BADKAMER 2:
Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche en vaste wastafel.
Vloerafwerking: tegelvloer
Wandafwerking: tegels
Plafondafwerking: stucwerk

TWEEDE VERDIEPING:
VOORZOLDER:
Praktische voorzolder met opstelling van de cv- combiketel (Intergas 2018). Deze voorzolder is voorzien van een dakraam, een vaste wastafel met meubel, toilet en een inbouwkast.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: deels stucwerk / deels tegels
Plafondafwerking: stucwerk

ZOLDERKAMER:
Royale vierde kamer met dakkapel gelegen over de hele lengte van de woning. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 21 m² en is voorzien van een dakkapel.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

ALGEMEEN:
TUIN:
Achtertuin met achterom gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van twee terras waarvan 1 met houten vlonders en 1 overdekt, vaste groene beplanting en gazon. De erfafscheidingen zijn deels van hout, deels van steen en deels hagen.

BERGING:
Vrijstaande stenen berging voorzien van legplanken, een kast en elektra gelegen achter in de tuin.

GARAGEBOX:
Bij deze woning hoort een garagebox gelegen aan het plein achter de woning. Deze box is ca. 16 m².

Goede parkeervoorzieningen aanwezig voor aan de straat en een prachtig uitzicht!

Alle voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loop-/fietsafstand.

Het kadastrale nummer van deze woning is: gemeente Gestel sectie D nummers 4511.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken via nummer: 040 – 269 69 89.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:
Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,–. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts in het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meedere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 2 jaar. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

ZELFBEWONINGSVERPLICHTING
Koper is verplicht het Verkochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het Verkochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
Hier kan van worden afgeweken in geval schriftelijke toestemming van verkoper is verkregen. Koper verbindt zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, de hiervoor vermelde verplichtingen, bij geheel of gedeeltelijke vervreemding van het verkochte, alsmede bij elke verlening van enig goederenrechtelijk of persoonlijk gebruiks- of genotsrecht, aan de nieuwe eigenaar, beperkt gerechtigde of gebruiker ten behoeve van verkoper op te leggen, die ten behoeve van deze aan te nemen en, in verband daarmede, om het hiervoor bepaalde in de akte tot levering, vestiging van beperkt gebruiks- of genotsrecht of verlening va neen persoonlijk gebruiks- of genotsrecht of verlening van een persoonlijk gebruiks- of genotsrecht woordelijk op te nemen. Op gelijke wijze als hierboven bepaald, verbindt koper zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, tot het bedingen bij wijze van derdenbeding van de nieuwe eigenaar of de hiervoor bedoelde beperkt gerechtigde dat ook deze zowel de hiervoor vermelde verplichtingen als de verplichting om dit door te geven zal opleggen aan diens rechtsopvolgers.
Elke opvolgende vervreemder verplicht zich daarbij namens en ten behoeve van verkoper de hiervoor vermelde verplichtingen aan te neme, waarbij woordelijk moet worden opgenomen dat het kettingbeding wordt aangenomen ten behoeve van verkoper.
Bij niet of niet tijdige nakoming van het in de hiervoor vermelde verplichtingen alsmede het in dit hoofdstuk opgelegde verplichtingen is koper of diens verkrijger een direct opeisbare boete verschuldigd van vijftig euro (€50,–) per dag ten behoeve van verkoper, met bevoegdheid voor deze daarnaast nakoming en/of de eventueel meer geleden schade van koper of diens verkrijger te vorderen.

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen

Reageren

Naam*:
Voorletters*:
Geslacht: ManVrouw
Straat*:
Huisnummer*:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens zoals omschreven in de Privacy en Cookie verklaring *