St Catharinastraat 71 - Eindhoven

  € 295.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 94 m2
Inhoud 300 m3
Slaapkamers 2
Garage geen garage
Koopsom € 295.000,- k.k.

Omschrijving

Dit appartement ligt op steenworp afstand van het centrum van Eindhoven. Het zijn voornamelijk young professionals die hier genieten van hun woonkeuken of groot balkon. De appartementen liggen in een boeiende wijk die nooit slaapt.
De binnenstad en het gezellige Wilhelminaplein zijn slecht een paar minuten lopen ook het station en de TUE zijn te voet bereikbaar. Het complex bestaat uit 45 appartementen, waarvan 33 reguliere appartementen en 12 kleine eenheden op de bovenste etage.

BOUWJAAR : 1980
INHOUD : Ca. 300 m³
WOONOPPERVLAKTE : Ca. 94 m²
VRAAGPRIJS : € 295.000,– kosten koper
AANVAARDING : In overleg

INDELING:
3e verdieping:
BERGING:
Praktische berging met opstelling van de cv-combiketel (Nefit). Deze berging is te bereiken vanuit de algemene hal.

ENTREE:
Entree met garderoberuimte, intercom en opstelling van de meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar).
Vloerafwerking: beton
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

TOILET:
Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje.
Vloerafwerking: tegels
Wandafwerking: deels tegels / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 1:
Ruime slaapkamer met een oppervlakte van circa 21 m² gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast.
Vloerafwerking: beton
Wandafwerking: behang
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 2:
Tweede slaapkamer met een oppervlakte van circa 14 m² gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Vloerafwerking: beton
Wandafwerking: behang
Plafondafwerking: stucwerk

BALKON:
Overdekt balkon gelegen op het oosten met een fraai uitzicht op de omgeving.
Dit balkon is voorzien van 2 inbouwkasten.

WOON-EETKAMER:
Ruime L-vormige living met toegangsdeur naar het balkon. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 26 m².
Vloerafwerking: beton
Wandafwerking: behang
Plafondafwerking: stucwerk

KEUKEN:
Semi-open woonkeuken gesitueerd aan de achterzijde van het appartement met een inrichting bestaande uit:
– Aanrechtblad met geïntegreerde roestvrij stalen spoelbak
– diverse boven- en onderkasten
– aansluiting wasmachine
Vloerafwerking: beton
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

BADKAMER:
Gedeeltelijk betegelde badkamer met inrichting bestaande uit:
– vaste wastafel
– douche
Vloerafwerking: tegels
Wandafwerking: tegels
Plafondafwerking: stucwerk

ALGEMEEN:
BERGING:
Zeer ruime berging gelegen op de begane grond van het complex.

Alle centrum voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, recreatievoorzieningen, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loopafstand.

De servicekosten bedragen circa € 151,– per maand.

Het kadastrale nummer van deze woning is: gemeente Eindhoven sectie D nummer 3665 A23

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken op nummer: 040 – 269 69 89.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:
Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,–. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts in het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meerdere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

ZELFBEWONINGSVERPLICHTING
Koper is verplicht het Verkochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het Verkochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
Hier kan van worden afgeweken in geval schriftelijke toestemming van verkoper is verkregen. Koper verbindt zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, de hiervoor vermelde verplichtingen, bij geheel of gedeeltelijke vervreemding van het verkochte, alsmede bij elke verlening van enig goederenrechtelijk of persoonlijk gebruiks- of genotsrecht, aan de nieuwe eigenaar, beperkt gerechtigde of gebruiker ten behoeve van verkoper op te leggen, die ten behoeve van deze aan te nemen en, in verband daarmede, om het hiervoor bepaalde in de akte tot levering, vestiging van beperkt gebruiks- of genotsrecht of verlening va neen persoonlijk gebruiks- of genotsrecht of verlening van een persoonlijk gebruiks- of genotsrecht woordelijk op te nemen. Op gelijke wijze als hierboven bepaald, verbindt koper zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, tot het bedingen bij wijze van derdenbeding van de nieuwe eigenaar of de hiervoor bedoelde beperkt gerechtigde dat ook deze zowel de hiervoor vermelde verplichtingen als de verplichting om dit door te geven zal opleggen aan diens rechtsopvolgers.
Elke opvolgende vervreemder verplicht zich daarbij namens en ten behoeve van verkoper de hiervoor vermelde verplichtingen aan te neme, waarbij woordelijk moet worden opgenomen dat het kettingbeding wordt aangenomen ten behoeve van verkoper.
Bij niet of niet tijdige nakoming van het in de hiervoor vermelde verplichtingen alsmede het in dit hoofdstuk opgelegde verplichtingen is koper of diens verkrijger een direct opeisbare boete verschuldigd van vijftig euro (€50,–) per dag ten behoeve van verkoper, met bevoegdheid voor deze daarnaast nakoming en/of de eventueel meer geleden schade van koper of diens verkrijger te vorderen.

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 2 jaar. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen.

Reageren

Naam*:
Voorletters*:
Geslacht: ManVrouw
Straat*:
Huisnummer*:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens zoals omschreven in de Privacy en Cookie verklaring *