Hypotheken

Home |  Hypotheken

Hypotheekadvies

Het financiële onderdeel van een woningaankoop vraagt om aandacht en zorg. En dat kunt u van onze hypotheekadviseurs verwachten. Want Trudo vb&t werkt met erkende hypotheekadviseurs die kennis hebben van de markt en voldoen aan alle opleidingseisen. Zeker ook waar het Slimmer Kopen betreft, zijn wij op de hoogte van de voorwaarden die wij samen met voordelen voor u op een rijtje zetten. Zo kunt u rekenen op een goede voorlichting en een evenzo goede nazorg. Dankzij deze aanpak zijn inmiddels al veel tevreden huizenkopers u voorgegaan.

Het is plezierig zowel de koop als de hypotheek in één hand te houden en daarom geeft Trudo vb&t u de extra service van een hypotheekadvies. Na een inventarisatie van uw financiële plaatje en uw persoonlijke wensen brengen wij op korte termijn een advies uit dat past bij uw specifieke situatie. Enerzijds nemen wij daar alle tijd voor, anderzijds zijn er snelle doorlooptijden en laat een advies niet lang op zich wachten. Ook geen standaard procedures of ondoordachte acties. Wij begeleiden u in een traject, dat bepalend is voor uw toekomstige financiële situatie.

Omdat wij met alle grote erkende banken goede renteafspraken hebben en niet gekoppeld zijn aan een vaste bank zijn wij in staat een zeer aantrekkelijk hypotheekvoorstel te doen. Vanuit deze onafhankelijke positie brengt Trudo vb&t een objectief hypotheekadvies uit waarbij u kunt rekenen op deskundigheid en betrokkenheid.

Van belang is dat u precies weet wat u te wachten staat. Dus geen verrassingen achteraf. Na een advies en de aansluitende hypotheekofferte kiest u voor de oplossing die het beste bij u past. Zo krijgt individueel maatwerk de persoonlijke aandacht, die het verdient. Want dat kunt u verwachten van de Trudo vb&t hypotheekadviseurs.

Documenten

In onze dienstverleningsdocumenten kunt u lezen welke diensten wij verlenen en welke tarieven van toepassing zijn:

Stel je vraag

Heb je een vraag voor ons of wil je meer weten over een woning of project.