Over ons

Over ons


Trudo vb&t verkoopt en verhuurt bestaande en nieuwbouwwoningen en –appartementen in Eindhoven en de directe omgeving. Zo’n 80% van de woningen worden verkocht via het Slimmer Kopen principe en de overige woningen worden ‘marktconform’ verkocht, dus zonder korting.

Informatie

Op deze site vindt u informatie over alle woningen die wij met en zonder zonder slimmer kopen korting in de verkoop en/of verhuur hebben. Dit zijn  woningen/appartementen in de prijsklasse vanaf ca. € 100.000,- (incl. korting). Voor meer informatie over deze woningen kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: 040 – 269 69 89.
Voor meer informatie en/of inschrijving voor kopen met korting kunt u terecht op de volgende site: www.slimmerkopen.nl. Trudo vb&t koopt geen woningen aan.

Samenwerking

Het samenwerkingsverband tussen woningcorporatie Trudo en vb&t makelaars biedt u als woningzoekende in alle marktsegmenten nog meer gemak. Het gehele woningbestand wordt nu vanuit één locatie gecoördineerd en dat betekent meer keuze en een bovengemiddelde dienstverlening. De slagkracht die hierdoor is ontstaan, biedt u grote voordelen. Kunnen vertrouwen op kennis, betrokkenheid en service is een belangrijk onderdeel van de stap die u binnenkort gaat nemen. Ontdek dat u in goede handen bent bij Trudo vb&t…